Creatieve berichten over naaien

Eigenlijk is iedereen een winnaar!

Het hoort nu eenmaal bij een wedstrijd, er kan maar één iemand de hoofdprijs winnen. Dat is ook goed, want dat motiveert extra om je best te doen en iets bijzonders neer te zetten. En toch vind ik het altijd jammer, vooral als het om een creatieve wedstrijd gaat. Want daarbij wordt de uitslag vaak maar voor een deel bepaald door de toegepaste techniek of uitvoering. Ook persoonlijke smaak speelt vaak een belangrijke rol. Dat maakt het jureren van deze creatieve wedstrijden dan ook altijd zo moeilijk.

Ik was in ieder geval wel blij dat ik de ingestuurde werkstukken van de wedstrijd “Designer voor één dag” niet hoefde te jureren afgelopen zaterdag! Uiteraard vind ik niet alles even mooi of goed gemaakt, maar ik vind het altijd zo jammer voor de deelnemers die niet winnen, want iedereen heeft zo ontzettend zijn of haar best gedaan, en elk werkstuk is op zijn eigen manier wel bijzonder. En de maakster is er meestal terrecht trots op.

Zo kreeg ik vorige week van een van de deelnemers bij de Fa. Bekkers in Dordrecht een heel leuk verslag van het ontwerpproces van haar creatie voor deze wedstrijd. Helaas voor Annemarlies ging haar werkstuk niet door naar de landelijke finale. Maar ik wil haar verslag graag met jullie delen.

Aangezien Annemarlies het me als een mooi opgemaakt document gestuurd heeft, met foto’s, heb ik er een pdf-document van gemaakt dat je kunt downloaden en apart bekijken. Het is tenslotte ook niet mijn eigen werkstuk.

Een_overhemd_vermaken_tot_kittig_jurkje

We vinden het altijd leuk om van de gebruikers van onze producten te horen wat ze er mee doen. Ik ga niet beloven dat ik alle inzendingen zal plaatsen, maar wie weet zit jouw werkstuk er ook een keer bij. Dus… laat zien wat je gemaakt hebt en inspireer daar mee andere gebruikers!

Annemarlies, hartelijk bedankt voor je leuke bijdrage. Ik vind je jurk ontzettend leuk geworden. Ik ben benieuwd wat de andere lezers er van vinden.

groetjes

Rianne

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam