Creatieve berichten over naaien

Prettige Feestdagen!

Lieve lezeressen en lezers van onze BERNINA blog,

Namens het hele BERNINA team wil ik u graag Prettige Feestdagen toewensen en veel geluk, gezondheid en creativiteit in 2012!

Het BERNINA team gaat van een welverdiende week vakantie genieten om weer op te laden voor een nieuw creatief jaar vol leuke activiteiten; we hebben weer heel wat op de planning staan. De aankomende week zullen er dan misschien wat minder berichten op deze blog verschijnen, maar vanaf 3 januari zijn we er weer helemaal voor u!

Vriendelijke groet,

Rianne Nota

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Rensia de Troije BewerkenHet bewerken van commentaren op de BERNINA blog is alleen mogelijk na registratie met een blog gebruikersaccount. Registreer nu of maak hier een gebruikersaccount aan als u er nog geen hebt.

    Hallo Rianne. Dit is echt heel leuk. Mag ik je iets vragen. Ik ben met cutwork iets leuks aan het maken, maar als ik een vierkant maak met contoursteek dan cutten dan een patroon erin wordt het zwart en zie ik niets meer . Doe ik iets fout. Ook als een een kleur aan wijs wil ik het licht maar hij komt standaard op als donkergroen kan ik dat veranderen? Vast bedankt gtoerjes Rensia.

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam