Creatieve berichten over naaien

Bernadette wint een bernette 15 naaimachine

Als u zelf kleding naait, dan kent u waarschijnlijk de website modevakschool.net. Op deze website vindt u allerhande informatie met betrekking tot het zelf kleding maken. U kunt er veel meer vinden dan alleen de modevakscholen. De website was daarom dringend toe aan een nieuwe naam. Om deze te vinden werd door de eigenaar van de site een wedstrijd uitgeschreven. Er kwamen veel reacties binnen en het was een moeilijke opgave om de juiste naam te kiezen. Uiteindelijk viel de keuze op Modemaken.nl. Deze naam werd door 3 deelnemers ingezonden, maar Bernadette Radstake was de eerste. En daarmee won ze een bernette 15 naaimachine, gesponsort door BERNINA.

Op 11 augustus werd de prijs uitgereikt door de Fa. Godefroy in Oosterhout. Bernadette was er superblij mee. Een verslagje van de prijsuitreiking kunt u lezen op de nieuwe website, die op 17 augustus j.l. online gegaan is.

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws op het gebied van het zelf mode maken, dan kunt u zich inschrijven voor de 2-wekelijkse nieuwsbrief van Modemaken.nl.

Gerelateerde inhoud die interessant voor je is

Commentaren op dit bericht

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beste bezoek(st)er van de BERNINA blog,

Om afbeeldingen bij de commentaarfunctie te publiceren, moet je je op de blog aanmelden. Hier kun je je aanmelden.

Ben je nog niet op de BERNINA blog geregistreerd? Hier kun je je registreren.

Hartelijk dank,

Jouw BERNINA blogteam